“Nu îl mai ține atât în brațe pentru că se va obișnui așa”, “lasa-l să plangă ca să se obișnuiască, să facă plamâni”

“Nu îl mai ține atât în brațe pentru că se va obișnui așa”, “lasa-l să plangă ca să se obișnuiască, să facă plamâni”

Încă mă întreb dacă tu adult fiind îți mai atenezi din când în când plamânii cu câte un plans așa de placere ca să crească mari și frumoși.

În luarea deciziilor ce te ghidează teama sau încrederea?

Iei decizii de teamă că…, just in case sau iei decizii cu încrederea că?

De teamă că ceva rău sigur se va întâmpla?

Cu încrederea că totul va merge  bine?

Observ că tot mai des luăm decizii de teamă că.

Nu avem încredere că ceva bun se va întampla. Avem impresia că putem controla și preveni.

Avem impresia că putem dresa nevoile primare alea unui copil, ne e teamă de ele chiar. Să nu cumva să aibe prea multe nevoi din astea ciudate cu ținutul în brațe până la 20 de ani.

Sigur plânge pentru că face teatru și dorința lui cea mai mare este să te manipuleze pe tine adultule. Te manipulează și care e câștigul? Iubirea cu forța?

Cred că te manipulează și cu spălatul hainelor vei fi nevoită să i le speli mai mult timp decât să îl ții la piept, și cu gătitul cred că tot manipulare este.

Deci el vrea atenție și tu ii spui ahaa mă manipulezi lasă că eu îți transmit că nu îmi pasă descurcă-te .

Sufletul ăsta te-a ales cu toată încrederea și tu îl primești cu toată teama din lume. Ai impresia că la fiecare minut ceva oribil se va întâmpla. Îl crezi imperfect trupește și sufletește iar teama asta te împinge să iei cele mai neinspirate decizii. Vrei să îl îmbunătățești zilnic și să elimini toți dușmanii aștia din natură.

El se trezește în fiecare dimineață cu încrederea că ziua e minunată iar tu cu teama că nu cunoști în avans toate posibilitățile.

Vezi cu câtă încredere trateză totul? Ia decizii cu încredere, chiar dacă în urmă cu 1 minut s-a lovit. Tu ce ai fi făcut? Ai fi concluzionat că e dureros să mergi și ai fi renunțat așa-i?

Divinul a decis ca și azi să respiri, te-a tratat cu toată încrederea posibilă, ți-a oferit toată iubirea fără să plece urechea la manipularile tale, la faptul că te crezi mai presus de El, la faptul că ți-ai întors fața de la El.

Adultule ai încredere că ai primit un copil perfect!

Adultule ai încredere în planul Lui!

Adultule teama ridică ziduri nu iubire!

Încrede-te și iubește!

B.E.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *