Dragă femeie, fii femeie!

Dragă femeie, mai ales dacă urmează să ai un copil INFORMEAZĂ-TE și ia TU decizia pentru tine și pentru el, sufletul din dar divin.

Dragă femeie, nu te lăsa influiențată de cei din jur fie medici, mame, prieteni, soț.

Dragă femeie, ai primit în dar contopirea cu alt suflet pentru 9 luni.

Dragă femeie, asta vine cu responsabilitatea societății de mâine nu o da altora, e mai rău decât neprezentarea la vot crede-mă.

Dragă femeie, tehnologia a evoluat, omul simte la fel ca acum 2000 de ani, crește după aceleași regului, nu există și nici nu va exista pilulă minune sau aliment minune.

Dragă femeie, ești puternică și poți, dacă nu puteai nu primeai un suflet din divin să îl întrupezi.

Dragă femeie, vezi mai întai natura, naturalul înainte de a apela la pilula aducătoare de sănătate.

Dragă femeie, copilul vine după 9 luni și tu ești pregătită cu tot ce are el nevoie, alergatul la alții lucrează doar împotriva ta.

Dragă femeie, citește, mergi la cursuri înainte de a da naștere căci tehnologizarea ne-a făcut să ne pierdem firescul, ne-a făcut să ni se pară grotesc actul nașterii și al alaptării ori puritanismul ăsta e doar distructiv pentru tot universul.

Dragă femeie, niciun medic nu va trage de tine să naști împlinitor, pentru el e un job și tot ce vrea e repede și mult.

Dragă femeie, niciun medic nu va trage de tine să alaptezi, pentru el e mai ușor și mai plăcut să îți prescrie un lapte praf, el pentru a prescrie ceva a fost antrenat ani de zile, el nu a avut aproape nicio lecție despre cum se alaptează pruncul.

Dragă femeie, niciun medic nu își asumă sănătatea copilului tău, dacă ceva nu merge bine, copilul are organismul slab sau tu ai greșit în administrea medicamentului ori îngrijirea lui.

Dragă femeie, asumă-ți că ești mamă, ia decizii informate, documentate nu dintr-o sursă ci din 5, nu urma orbește un om, suntem umani și suntem supuși greșelilor, tratamentele standard nu funcționează la toți bolnavii și nici recomandările OMS pentru prunci nu funcționează pentru toți.

Dragă femeie, lumea asta încă se dezvoltă, ies pe piață zilnic o mulțime de produse deci niciunul nu este desăvârșit când ceva inventat de om va deveni desăvârșit ne vom opri din evoluție și după cum vezi nu e cazul Pământului, aici totul se trasnformă nimic nu rămâne la fel, nici măcar tu.

Dragă femeie, hormonul atașamentului se eliberează în timpul orgasmului, al nașterii, al alaptării iar noi îl gonim, îl înlocuim cu droguri, Cezariana de Odent ridica problema iubirii la filnal. Oare vom mai fi capabili de iubire dacă tot ce căutăm e controlul logic, tehnic și ne e frică de evoluția naturală a lucrurilor?

Dragă femeie, acordă răbdare și iubire, obligarea unei plante să crească mai repede și mai mare decât e ea în mod normal vine cu un preț pe care sunt sigură că îl vezi așa că femeie întoarce-te la tine, întoarce-te la natură, la divin.

Cu iubire,

B.E.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *