Calapodul formării sufletului nou

Ne educăm copiii după calapod.

Un calapod pe care nu-l conștientizăm.

Un calapod pe care și noi am fost mulați din fragedă pruncie.

Un calapod ce ne-a dat setările standard.

Un calapod al societății cuprinsă de mâzga cuvintelor urâte și de estetica tonurilor dizarmonioase.

Facem totul după calapod, un calapod nu imperfect ci urât. 

Ne aducem calapodul acesta urât al proiectării unor situații în viața acestor suflete noi și pline de speranță și iubire. Le spunem atat de des “O să cazi dacă faci x” sau “nu poți”  încât lor le este și rușine în a ne contrazice și chiar cad sau renunță în a mai încerca pentru că nu pot.

Un calapod conectat la multe gune (sfori) ale ignoranței.

Ignoranța de a nu știi puterea care zace în tine, în mine și în noi.

Ignoranța de a nu știi puterea pe care o scoți irosită pe gură, irosită pentru că în loc de a fi canalizată spre bunătate și divin merge direct în hrănirea energiilor joase, a gunelor ignoranței și pasiunii.

Produce doar dizarmonii.

Cum ar crește oare stejarul tânăr dacă zilnic s-ar țipa la el că se va rupe și că nu are nicio șansă de a-și atinge potențialul.

Prea des ne imaginăm că sufletul copiilor e ca un lut în mâinile noastre și noi îl modelăm.

Poate ne-am mai reveni din închipuirea că un suflet ne aparține în a-l modela dacă ne-am asemăna copiii cu niște semințe care cresc în rezervorul nostru de iubire în casa noastră cu respect și binecuvântări sau după caz în rezervorul plin de cuvinte urlânde și urâte. Sămânța nu e același lucru cu lutul. Sămânța are nevoie doar de mediu propice pentru că ea conține toată informația necesară.

Cuvintele formează inclusiv organele

Sămânța știe tot ce trebuie să facă îți amintești când pruncul din brațele tale era doar un embrion? Nu a fost nevoie să îi spui când să își formeze organele, ele s-au format frumos și în armonie dacă au avut un mediu propice. Aplică același lucru și mai departe. Înainte de a rămâne însărcinată nu știu prin ce minune am văzut un documentar despre cum se formează un bebeluș. Ceea ce mi-a rămas și acum din acel documentar este fapul că orice lucru mult prea stresant pentru mamă sau orice carență din momentul în care se formează un anumit organ moment ce nu poate fi intuit exact nici de știință poate influența formarea acelui organ. 

Deci aplicat mai departe iubite adult înseamnă că orice cuvânt încărcat cu energie joasă nu face decât să tragă sufletul acesta pur în energii joase. Gândește-te cât este de greu să ții o cură de slăbire când stai printre gurmanzi care non-stop fac ospețe. Imaginează-ți cât îi este de greu acestui iluminat fără școală instituționalizată la activ să stea în energia înaltă din care vine când tu îl ții non-stop în energii joase. Cuvintele pe care i le spui tu acum pot fi sămânța pentru boala pe care el o va avea la 40 de ani faptul că nu te poți controla sau că nu știi metode de gestionare a anumitor situații nu este o scuză în acest secol al informației la un click distanță.

Ne ținem de mână la nivel fin și ne ținem de mana strâns și nu putem să facem nimic unul fără altul deși ne credem conquistadori independenți.

Cu iubire,

B.E.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *