Emoțiile. Acest necunoscut imens.

Ce sunt minunile?

Ne plac minunile zise de copiii noștri

Ne plac minunile făcute de copiii noștri.

Ni se par cele mai minunate sentimente pe care le putem trăi pe Pământ.

Iluminarea supremă. 

Ne este greu să acceptăm descărcările lor pentru că ne este greu și cu descărcările noastre, nu știm să ne gestionăm emoțiile, nu știm de unde vin, ce descarcă și ce aduc

Nu știm ce să facem cu tantrumurile copiilor noștri pentru că habar n-avem ce să facem cu tantrumurile noastre. Da adultule și tu ai tantrumuri doar că se manifestă diferit, pentru că și tu ești diferit. 

Vrem doar bucurie pe Pământ dual, această planetă intermediară definită de polarități ce caută echilibrul.

Vrem doar iubire pe Pământ dual.

Vrem doar yinul fără yang și așa dezechilibrăm lumea.

Iubirea e o sferă

Iubirea înglobează tot, ea nu e o stare singulară, ea nu este un punct, ea este o sfera ce conține bucurie și furie, ce valsează cel mai frumos vals neimaginat de mintea umană. Un vals al acceptarii binelui și răului ca ceea ce sunt, doar niște stări etichetate. Niște energii cu intensități mari superioare sau inferioare.

Adultule ei sunt întrupați aici pe Pământ în dualitate. Aici unde se împletește binele și răul.

Adultule ei vin din tine nu le mai nega plânsul nu le mai spune “stop nu mai plânge” cum nu le spui nici “stop nu mai râde”. 

Unde vrei să meargă plânsul când îl oprești, unde să se elibereze? Ce sa facă sufletul lui, corpul lui atât de crud eu el? Să-l integreze, să-l înglobeze pentru că tu adultul din viața lui nu-l mai poți auzi? Le e greu cum și ție îți e greu, poate tu nu ai fost înțeles.

Nu te-au lăsat să plângi, să jelesti pentru ca să te bucuri cu nesaț după. 

Ofera-i asta copilului tău.

A educa nu înseamnă a-i ordona ce să facă pentru că asta usucă sufletul copilului iar valoarea trebuie să izvorască din adâncurile cele mai divine ale sufletului său. Dacă nu insufli, dacă nu trăiești în energia respectivă totul este de prisos în jur. Doar o formă fără fond.

Cum să experimenteze viața asta pământeană fără tot cortegiul de stări umane? Doar pentru astea au venit, la fel ca tine adultule. Pentru a le echilibra pentru a evolua.

A te trezi înseamnă a accepta mai departe de ceea ce vrei tu cu mintea umană limitată, ceea ce este. 

Înseamnă facă-se Voia Ta mai presus de voia mea umană și mult prea mintală și materială.

Viața e spirală

Viața e spirală. Vii în spirală pe lumea asta materială, felul în care stai în uter are formă de spirală. Reiei și evoluezi dacă nu integrezi, te întorci de unde nu ai înțeles.

Iar cum totul în viața se întâmplă în spirală căci spirala este viața și a avea un copil e tot o spirala e o trezire a ta, o întoarcere la copilăria ta și spirala va scoate la iveala exact ceea ce ai lăsat nerezolvat în viața ta de copil. Copilul va apăsa cele mai dureroase butoane care vor durea atat de tare încât el tot acolo va apăsa pentru a te vindeca pe tine și pentru a evolua el. Copilul tău va tot plânge fără motiv dacă nu îți dai tu voie să plângi.

Copilul tău va urla și se va trânti atunci cand tu nu îți poți gestiona emoțiile, atunci când nu ți le poți exprima. Și probabil că te vei simți vinovată dar nu vei accepta pentru că vrei să fii o mamă bună conform definiției minții mai presus de ceea ce are nevoie sufletul tău și sufletul venit prin tine.

Nu uita!

„Inima are rațiunile ei, pe care rațiunea nu le cunoaște” – Blaise Pascal

Cu iubire,

B.E.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *