De ce vezi paiul din ochiul fratelui tău, şi bârna din ochiul tău nu o iei în seamă? (Matei 7:3)

Copiii sunt inocenți, ei vin cu o putere magnifică, vin cu un singur program să iubească necondiționat.

Și adultule, de restul ești responsabil.

Până pe la 6 ani tu îl programezi, el nu se poate apăra de dezechilibrele tale, le absoarbe.

Adultule fii responsabil și vindecă-te dacă ai devenit conștient de ceea ce faci.

Suntem responsabili pentru cei pe care îi învațăm, îi programăm, rezultatele vin în timp.

Imaginează-ți că ai în fața ta un casetofon și momentan are doar modul REC.

Asuma-ți responsabilitatea pentru mintea ta și mintea copilului tău. Unde îți lași mintea ta și a copilului tău? La dispoziția televizunilor, a vecinilor? Dacă acolo intră gunoi nu poate ieși decât gunoi.

Ni se trimit ființe de lumină pe Pământ prin pruncii noștri pentru că ei ne fac oglindă, pentru că ei ne ajută să ne vindecăm, să vedem divinul. Divinul știe că: mai repede vedem paiul din ochiul fratelui dar bârna din propriul ochi, nu?! Iar când te dranjează comportamentul pruncului tu să știi că ăla e doar paiul, iar bârna din propriul ochi e încă sângerândă și trebuie să lucrezi la a o scoate de la tine pentru a vedea să scoți paiul din ochiul copilului. Sau nu va mai fi nevoie să scoți nici paiul de la copil pentru că el te va imita.

Dragă adultule pornește din iubire, nu din vinovăție, nu din frică.

Schimbă-ți convingerea când vezi o greșeală! Nu suntem răi, suntem neștiutori iar greșeala este oportunitatea de a învăța.

Adultule trebuie doar să te cobori de pe tronul pe care stai, tronul pe care ți l-ai facut singur și de unde pari  că știi totul iar la prima adiere de vânt îți arăți neîncrederea.

Adultule pruncul din fața ta e cu mult înaintea ta, pruncul din fața ta doar ce a coborât din divin tu doar te îndepartezi în fiecare zi mai mult și mai mult.

Hai mai aproape de iubirea sfântă.

Măsoară-ți vorbele, acolo e liberul arbitru.

Stai în bancă dacă e necesar pentru a reînvăța să te exprimi echilibrat, pentru a învăța să corelezi starea ta, emoțiile cu vorbele ce le rostești. Gândurile sunt legate de cuvinte, energia gândului produce cuvântul, gândul dă vibrația limbii la propriu, emite vibrații armonioase, tratează gândurile, devin-o conștient de ele pentru a le putea orienta în beneficiul tău și al familiei tale.

Starea de armonie nu înseamnă că toate persoanele sunt la fel în jur ci că se pun împreună  contrariile, dacă în muzică ar exista o singură notă nu ar mai fi muzică, pentru a rezulta muzică  e nevoie să se unească note diferite pentru a rezulta armonie, ele nu se anulează una pe cealaltă ci vibrează împreună hai să aplicăm principiul din muzica naturii în viața noastră de familie, viața noastră socială.

E greu, e al naibi de greu să privești tabloul de la departare, să treci de pata de culoare din fața ta ce nu inspiră nimic și să privești măreția peisajului.

Reflectează, conectează-te.

Lasă-ți copilul să te calauzească spre lumină, spre iubire necondiționată.

Cu iubire,

B.E.

Comments

 1. Mariana

  Oh, Doamne! Incredibil articol omule! Va multumesc, totusi am dificultati cu RSS-ul dvs. Nu stiu de ce nu pot sa ma abonez la el. Mai are cineva probleme similare cu RSS? Cine cunoaste raspunsul va poate raspunde? Multumesc!!

  1. Post
   Author
   Eliza

   Va foarte multumesc pentru comentariu, nu am intrat de o vreme pe site si l-am citit cand aveam nevoie. nu stiu sa va raspund la intrebare ma voi informa. Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *