Urania Cremene și programul de parenting

Dacă e ceva ce recomand cu toată căldura și insistența :)) este urmarea programului de parenting al Uranieni Cremene, este o investiție nemăsurabilă ce o faci în dezvoltarea ta, a copilului tău, a familiei tale și a relațiilor de orice fel.

Mă înclin în fața muncii pe care a facut-o femeia aceasta și a felului în care reușește să transmită ceea ce a cules.

La ea am găsit sintetizat și gata de pus în practică tot ceea ce am simțit că e bine, tot ceea ce am citit și ceea ce aș fi vrut să citesc.

Te ghidează atât de frumos în așa fel încât să ajungi să te înțelegi pe tine mai întâi și abia apoi pe ceilalți.

Te motivează să începi lucrul cu tine, sa fii prezent și conștient la ceea ce faci, ce zici.

Te ajută să planifici, să fii pregătit, să recunoști nevoi și comportamente nu doar să reacționezi la situații mânat de instinctul primar, nu doar pe pilot automat.

Te ajută să înțelegi comunicarea, limbajul și mesajul din spatele cuvintelor peste care noi trecem pentru că limbajul e moștenit, e setare implicită la noi și cu greu reușim să fim conștienti și mai ales să îl schimbăm într-un limbaj al evoluției și dezvoltării.

Te invită să faci tu mai întăi, ca fundația a ceea ce predici să fie stabilă și să nu cadă peste tine.

Uranina te face conștient de o altă cale ce există în rezolvarea conflictelor și dorinței de a controla lucrurile și o face într-un mod echilibrat. Îți predă naturalețea de a vorbi.

Te încurajează să practici echilibrul.

Te învață că este despre autocontrol nu despre controlul unuia asupra altuia.

Te încurajează să îți îndrepți energia spre lucrurile pe care le poți face așa cum vrei tu și să nu o irosești în situații ce nu se vor schimba niciodată.

Te invită să practici acceptarea și să te cunoști pe tine pentru a-l putea forma pe el, copilul tău. Te invită să lași o avere generațiilor.

E o schimbare de paradigmă și se face cu un efort susținut, ea îți oferă unelte.

Pe parcursul programului îi poți adresa întrebări iar ea va răspunde. Nu există soluții minune pentru comportamente perfecte. Totul se obține prin perseverență și mai ales prin acceptarea a ceea ce este. Ne iubim copiii AȘA CUM SUNT EI iar de asta trebuie să îi facem conștienți și pe ei nu doar să spunem vorbe ocazional. Picătură cu picătură.

Îmi place că programul e gândit în 9 module făcând trimitere la cele 9 luni de sarcină, 9 luni în care în fiecare zi te transformi în cea mai bună variată a ta, ca un cocon ce la final eliberează cel mai frumos fluture.

Sper că ți-am trezit pofta de a lucra la tine pentru binele copilului tău și al viitoarei umanități.

Tu ce unelte ai? Te invit să le împărtășești!

Cu iubire,

B.E.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *