Eu am fost zmeoaica ce nu face copii

Eu am fost zmeoaica ce nu face copii.

Eu am urlat în gura mare că nu aduc un sulfet în lumea asta nebună.

Mi-a fost teamă că nu știu să educ un pui de om.

Nu m-am simțit demnă să îmi pun amprenta pe un suflet ce vine din divin.

Am crezut că un copil trebuie să vină atunci când totul e perfect. E “ca la carte”. Nu știu exact care carte și încă încerc să scap de mania perfecționismului.

Totul s-a schimbat după ce l-am citit pe S.N. Lazarev.

Mi-am dat seama că nu depinde de mine dacă un copil vine sau nu pe lume, că eu pot la fel de bine să îmi doresc, în tot egoismul uman, un copil dar sufletul lui să nu fie pregatit să vină sau cuplul ce urmează să devină părinți să nu fie întradevăr pregătit pentru el.

Mi-am dat seama că nu este despre mine ci este despre Univers.

Mi-am dat seama că eu sunt doar un grăunte de nisip iar dacă un suflet are nevoie să vină pe Pământ eu sunt nimeni să mă împotrivesc.

Suntem uniți dincolo de material.

Un copil se naște în haos. El nu are nevoie de perfecțiune.

Pruncul pruncilor s-a născut într-o iesle, lângă oi și a schimbat lumea, a adus iubirea.

Mi-am dat seama că atunci când încercăm să aducem un suflet pe lume ne îngrijim să nu ne lipsească nimic, material vorbind, mergem la medic, cumpărăm tot felul de chestiuțe etc.

Omule aduci pe lume un suflet și tu te îngrijești doar de materie.

Omule pentru a aduce pe lume un suflet îngrijește-te de sufletul tău. Ai venit aici spre desăvârșirea lui iar sufletul este etern.

Conectarea cu puiul de om nu se face la nivel material ci cu sufletul. El nu știe cât costă pătura pe care stă însă îți citește sufletul mai bine decât orice psiholog.

Un copil nu vine niciodată pentru a te încurca ci pentru a te învăța iubirea. Dacă tu ești posomorât și plin de griji sigur nu vezi minunea din ochii lui iar scânteia aceia piere dacă nu este hrănită, se transformă în oglinda ta în loc să te transformi tu în oglinda lui.

Lumea nu este nebună decât dacă tu o vezi așa. Un om face tot ceea ce crede el de cuviință că este mai bine la momentul respectiv cu informațiile, experiențele deținute atunci.

Educarea după orice tratat de psihopedagogie eșuează lamentabil dacă sufletește, karmic tu nu vezi lecția, nu vezi întregul.

Omule ești parte din organismul Univers. Ești o celulă a lui. Când celula nu respectă organismul se naște cancerul.

Cu iubire,

B.E.

photo credits: Nadine Micle Photography

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *